Използвайки нашия уеб сайт, вие приемате използването на "бисквитки".

Жилищна сграда | Център
Бургас център

От 54,700 €

от 850 € за кв.м.

ЖИЛИЩНА СГРАДА НА УЛ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ И УЛ. СЛИВНИЦА - БУРГАС    


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

200 м. до центъра на  града & 1 км до плажаЖилищната сграда е разположена на тиха, еднопосочна улица в спокоен жилищен район, в Централната част на град Бургас, на улиците „Сливница“ и „Св. Патриарх Евтимий“. В непосредствена близост се намират училище, сградата на операта и театъра в града, множество супермаркети, заведения, банки и др.СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ
Тухлена зидария | 5 камерна дограма | врати от МДФ

Конструкция - Монолитна стоманобетонна с високоякостен бетон. Външна и вътрешна тухлена зидария с топло и шумоизолация между отделните помещения.  Хидроизолация в основите на сградата.

Водопровод и Канализация – Питейна, битова водопроводна инсталация с полипропиленови тръби.  Заустване на отпадъчните води в уличната канализационна.

Електроинсталация - Захранване е от самостоятелен трафопост. Електрическите консуматори в сградата са захранвани от главно електромерно табло, разположено на партер. Апартаментните електрически табла са скрити, вградени над входните врати или странично на стената. Инсталация от СВТ кабели. В апартаментите инсталацията е с проводници тип ПВВМ-Б1,  положени скрито под мазилките/замазките. Мълниезащитна и заземителна инсталации.

Дограма пет камерна, двуслоен стъклопакет. Уплътнение от всички страни за надеждна защита от течение и влага.

Входни врати - блиндирани.

Асансьор – хидравличен. Стълбищната клетка и асансьор, отделени посредством димоизолиращи врати на всички нива.

Общите части - облицовка подови настилки гранитогрес, стени- шпакловка, латексова боя.ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Апартаментите са завършени „на тапа“, което означава изградени Ел. и ВиК инсталации, стени, подове и тавани- на замазка. Допълнително фирмата предлага и изготвяне на индивидуални, интериорни проекти и изпълнение на довършителни работи (фаянс и теракот,  оборудване на бани, боядисване, обзавеждане и др.)


АРХИТЕКТУРА

Фасадата на сградата е съобразена с посочените височини във визата, а архитектурното оформление е съвременно и функционално.На Приземен /ПАРТЕР/ етаж са разположени фитнес, кафе- еспресо и административни помещения. В южния край на сградата се предвижда паркиране на две нива чрез системи за паркиране, поради голямата светла височина. В пристройката западно от съществуващата сграда са решени главния вход от юг, общите за сградата помещения и вертикалната комуникация – стълбищна клетка и асансьори.

На ІІ-ро ниво - +3.75 м  - се намира второто ниво на Фитнеса. В южния край на сградата се предвижда ново стълбище, което да обслужи залата на това ниво, проектирани са  2 броя ателиета.     

На ІІІ ниво -  I жил.етаж -  са проектирани 11 броя апартамента на етажа – един четиристаен, четири тристайни, един двустаен – на това ниво предвиден за хора с увреждания и пет  ателиета, като ателиетата са отделени от жилищната част посредством остъклени врати.

На ІV ниво -  IІ жил.етаж -  са проектирани също 11 броя апартамента на етажа – един четиристаен, четири  тристайни и шест двустайни.

На V ниво - IІІ жил.етаж – На това ниво апартаментите са също 11 броя на етаж – един четиристаен, три тристайни и седем  двустайни. На това ниво от изток, юг и югозапад са предвидени отстъпи след кота главен корниз под 45 градуса, като са използвани частично и възможностите за построяване на капандури пред тази плоскост. На югозапад, при котата корниз с Н=12.0 м е предвиден и арх. елемент.

На VІ ниво - Тавански етаж  - Проектирани са 7 броя апартаменти – един четиристаен, два тристайни и четири двустайни, разположени зад равнините под 45 градуса от кота главен корниз за трите фасади, изчислени спрямо средния проектен терен за всяка от фасадите.
* Задължително поле