Използвайки нашия уеб сайт, вие приемате използването на "бисквитки".

Green House
кв. Славейков | Бургас

От 35,295 €

от 680 € за кв.м.

"GREEN HOUSE / ГРИЙН ХАУС" е смесена многофункционална сграда с жилища, магазини, офиси и подземен паркинг.


Имотът е разположен в гр. Бургас, жк "Славейков", между булевард "Стефан Стамболов" и улица "Г. Минков" в УПИ XXIX-370,373, кв 49.

В непосредствена близост се намират емблематичният за Бургас хотел "Мираж", парк "Славейков", спортна зала "Младост, мол "Галерия" и главните транспортни артерии в посока центъра на града, Слънчев бряг и магистралата за София.

За 10мин. пеша ще стигнете до Морската градина.Сградата се състои от:

Две подземни нива с 90 паркоместа, предвидени за жилищната част;

Първи (Партерен) етаж с магазини и 18 паркоместа на терена, предвидени да обслужват магазините;

Втори етаж: офиси;

Шест жилищни етажи с двустайни и тристайни апартаменти;АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА ЧАСТ, ВЪНШНО ОФОРМЛЕНИЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ:

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна гредова и е съобразена с планировката на сградата. Предвидени са плътни зони в стените за осигуряване на сградата по отношение на земетръс. Стените са предвидени да бъдат изпълнени от решетъчни тухли с ширина 25см с топлоизолация положена външно. Частите от сградата разположени под нивото на прилежащия терен ще бъдат изолирани с хидро- и топлоизолация. По общите части на сградата ще бъдат положени трайни, устойчиви настилки. Външните настилки ще бъдат мразоустойчиви. Фасадите ще бъдат покрити с полимерна мазилка. Предвидени са парапети на всички балкони и зони от сградата с височина по-голяма от 1.50м от прилежащия терен.

Термо и хидроизолациите, външните и вътрешни мазилки, парапети, всички дограми и общи части ще бъдат изпълнени по последните директиви за енергийна ефективност на ЕС.
* Задължително поле